Over ons

Meer! ontzorgt op financieel gebied ondernemers en particulieren al vanaf 1958.

Door onze financiële deskundigheid en ervaring te combineren met uw ondernemerstalent creëren we samen betere resultaten. Persoonlijke betrokkenheid staat hierbij altijd centraal.

Met ons kantoor in Arnhem is Meer! sterk vertegenwoordigd in de regio. Onze communicatielijnen zijn kort en transparant. Dit maakt samenwerken aangenaam en maakt het mogelijk wederzijds vertrouwen te creëren.
 Wij focussen ons op accountancy, administratieve dienstverlening, belasting, salarisadministratie en HRM advisering, zodat u zich volledig kunt richten op waar u goed in bent: ondernemen.

Ook als particulier bent u op ons kantoor van harte welkom. Naast aangiften inkomstenbelasting denken wij graag met u mee over beleggingsbeslissingen, estate planning en financiële planning.

Onze adviseurs zijn geruime tijd werkzaam bij Meer! en zijn u graag van dienst. Met gedegen ervaring en een hoog opleidingsniveau is alle benodigde up-to-date vakkennis aanwezig. Zo kunnen wij u de brede financiële expertise bieden die u toekomt. Professionele dienstverlening in een aangenaam jasje. Dat is Meer!

Beroepsverenigingen

Wij zijn aangesloten bij SRA, een netwerk van samenwerkende accountantskantoren. SRA-kantoren kenmerken zich door de kwalitatief hoogwaardige financiële dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf. Onze belastingadviseurs zijn lid van de NOB of het RB. Deze beroepsverenigingen staan voor kwaliteit en zorgen voor kennisoverdracht aan en ondersteuning van hun leden.

Volg Meer! ook op LinkedIn, Facebook.