Onze diensten

Voor Meer! is financiële dienstverlening meer dan alleen stoeien met cijfers. Wij verdiepen ons in uw branche en het verhaal achter uw onderneming. We denken met u mee, spreken uw taal en gaan een stap verder om er meer uit te halen. Uw sparringpartner met een persoonlijke aanpak.

Als ondernemer moet u keuzes maken. Wij begrijpen dat hier zakelijke en emotionele kanten aan zitten en dat dit grote en kleine vragen kan oproepen. Wij helpen u daar graag bij. Een informele, transparante samenwerking waarbij wederzijds vertrouwen het belangrijkst voor ons is.

Meer! is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, administratieve dienstverlening, HRM-advies en salarisadministratie voor het MKB. Daarnaast staan wij particulieren bij voor het doen van de belastingaangifte en denken we graag mee over beleggingsbeslissingen, estate planning en financiële planning.

De wereld van accountancy en financiële dienstverlening is doorlopend in beweging. Voortdurend ontwikkelen we onze vakkennis en stellen we onze visie op het vak bij.