Onze diensten

Voor Meer! betekent adviseren meer dan alleen stoeien met cijfers. Door onze kennis van wat er bij u en in uw branche speelt stellen wij ons op als sparringpartner: wij denken met u mee en spreken uw taal. Onze diensten zijn dan ook volledig aangepast aan uw wensen.

Als ondernemer krijgt u met allerlei financiële zaken en beslissingen te maken, met een zakelijke en emotionele kant. Wij begrijpen dat dit grote, kleine of praktische vragen op kan roepen. Door onze vakkennis en persoonlijke dienstverlening kunnen wij u begeleiden bij en adviseren in alles waar u een helpende hand nodig heeft. Dit doen we transparant, direct en vol enthousiasme. Meer! is gespecialiseerd in accountancy, fiscale advisering, administratieve dienstverlening, HRM-advies en salarisadministratie voor het midden- en kleinbedrijf.

Kwaliteit staat in ons werk voorop. Kennismanagement is de sleutel. Voortdurend ontwikkelen we nieuwe vakkennis en verscherpen we de visie op ons vak. Met innovatieve ICT-oplossingen is het mogelijk buiten kantoortijden zelf zaken op te vragen of te regelen. Dat scheelt tijd en geld, en u heeft er ondersteuning en kennis mee binnen handbereik.